Industriporter fra Novoferm

I over tretti år har Novoferm vært spesialist innen mange former for inn- og utganger til industribygg og boliger. Med et godt utvalg av utførelser, overflatebehandlinger, betjeningsmåter og innbyggingsmuligheter er du alltid sikret en
skreddersydd løsning. Vi tar oss av hele prosessen, fra rådgivning til utvikling, produksjon, montering og eventuelt byggeoppfølging. Selvsagt overvåkes alle aspekter nøye, inkludert de aktuelle normer og lover, og det sparer deg for mye arbeid.

Thermo 45 - Når energiforbruket er avgjørende!

Thermo45 industri

En Thermo-leddheiseport består av 45 mm tykke sandwichpaneler i stål. Disse gir en utmerket termisk isolering. Til oppvarmede næringslokaler er en Thermo-leddheiseport derfor en god løsning. Panelene kan utstyres med ulike vinduer. Kombinasjoner med Novolux-paneler er heller ikke noe problem. Dessuten inngår en integrert gangdør i mulighetene.

 brosjyreIconIndustri

Les mer i brosjyren

 

Novolux - Når lyset er avgjørende!

novolux

Novolux-leddheiseporten består av en ramme av fullstendig nyutviklede aluminiumsprofiler . Panelet er sterkere enn noensinne. Færre sprosser gir maksimalt med lysinnslipp. Et stort utvalg i fyllinger er mulig, deriblant lukkbare ventilasjonsgitre.

Novolux-panelet kan kombineres problemfritt med Thermo-panelet.

 brosjyreIconIndustri

Les mer i brosjyren

 

TH100 Rulleport

th100

Fleksibel, isolert rulleport i aluminium for universiellt bruk i industri og boligbygging

  • Aluminiumslameller fylt med PUR skum
  • Innebygd brems og fall-sikring
  • Varmeisolerende sandwich lammeler
  • Opp til 12 meters bredde

 brosjyreIconIndustri

Les mer i brosjyren

 

Novospeed hurtigport

Novoferm sitt omfattende utvalg av løsninger mot trekk benyttes i nær sagt alle markedssegmenter. Portens utførelse er i stor grad avhengig av bruken og omstendighetene den skal fungere under. Vårt standardprogram omfatter løsninger til de fleste situasjoner.

Stiller forholdene hos deg helt spesifikke krav? Da kan vi i samarbeid tilby en skreddersydd løsning. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

novospeedsolutions

 

 brosjyreIconIndustri

Les mer i brosjyren