Garasjeporter fra Novoferm

Våre garasjeporter fremstilles utelukkende i dobbeltvegget sandwichkonstruksjon som er fylt med en varmeisolrende kjerne av PUR hardskum. Dette sørger for bedre støy- og varmeisolering samt en nærmest lydløs portbevegelse.

Sikkerhet

Alle Novoferm porter og portåpnere produseres etter det strenge kvalitetsstyringssystemet DIN ISO 9001.

novofermsikkerhet

  • Alle leddporter oppfyller de høye sikkerhetskrav som stilles av den europeiske portproduktnormen DIN EN 13241-1
  • Samtlige porter og portåpnere testes enkeltvis og i kombinasjon av anerkjente instutisjoner.
  • 10 års garanti på alle garasje-leddporter av stål,  5 års garanti på våre folierte porter og våre strukturoverflater.
  • Som valgfritt tilleggsutstyr finnes det et Novoferm montasjesett for ekstra beskyttelse mot innbrudd. 

 ISO 20 fra Novoferm

novofermISO20

For garasjer på inntill 3 meter bredde. En svært stillegående garasjeport med høy stabilitet takket være dobbeltveggede og varmforsinkede stålkonstruksjoner. Novoferm ISO 20 er en funksjonell og rimelig leddport av høg kvalitet. Garasjeporten er utstyrt med stålplate på begge sider. Med en isolering av 20,, polyurethanskum og kraftige gummilister rundt porten klarer ISO 20 temperaturer opp til ca 17 °C. Alle panelene har en K-verdi på 1,0 w/m2K.

Les mer..

 


 ISO 45 fra Novoferm

novofermISO45Novoferm ISO 45 er en garasjeport for deg med høye krav. Garasjeporten er isolert med 45 mm polyurethanskum og utstyrt med kraftige gummilister. Vært panel har en k-verdi på 0,5 w/m2K. Dette gir godt isolerte porter til varmgarasje. ISO 45 er utstyrt med torsjonsfjær for å oppnå maksimal komfort og en meget stille gange. ISO 45 er en pålitelig garasjeport med enkel manøvering og lang levetid. Som de andre portene kan ISO 45 også utstyres med vinduer og ulike fronter.

Les mer..

Portmotiver

vannrett

storrille

storlamell

microline

kassettmønster